Tinako

Tko smo i što radimo?
internet agencija
Naša priča
Mi smo mlada Start Up agencija usmjerena ka izgradnji uspješnih pothvata pružanjem inovativnih rješenja s jasno mjerljivim rezultatima.

Specijalizirani smo za razvoj i izradu modernih web stranica i web trgovina po mjeri svakog klijenta, kreiranje marketinških strategija i stvaranje brandova te content marketing i komunikaciju na društvenim mrežama

Naše usluge
Inovativna rješenja s jasno mjerljivim rezultatima
Kvaliteta

Koristimo najnovije tehnologije i dokazane standarde kako bi ispunili i premašili baš sva očekivanja naših klijenata.

Dugotrajnost

Kvalitetan kod i optimiziran sustav osiguravaju brzinu rada i pouzdanosti te garantiraju kvalitetnu prezentaciju u digitalnom svijetu.

01.

Razvijanje ideje

Svakom novom projektu je potrebna čvrsta potpora u vidu efikasne strategije i kvalitetna realizacija po mjeri svakog klijenta.

02.

Kreiranje I testiranje

Kada projekt poprimi svoj osnovni oblik, daljnju obradu nastavljamo najmodernijim alatima koja jamči prednost nad svima.

03.

Plasiranje projekta

Nijedan projekt ne prepuštamo slučajnosti. Pažljivo ga pratimo i poboljšavamo ako je potrebno. Vrhunske performanse su naš cilj.

Naši klijenti o nama

Iskustva
🌟🌟🌟🌟🌟 Najbolja ekipa :) ugodna suradnja i izvrstan završni produkt 😁
Starline putnička agencija

Internet stranica

Tinako je divan mladi tim i od nas imaju sve preporuke! 😊❤️ Izuzetno su dragi, slušaju sve želje i za njih pronalaze odgovarajuća rješenja. Bili su vrlo strpljivi i kroz odličnu komunikaciju s nama uspjeli su napraviti webshop kakav smo si zamislile! 👏 Hvala Mateju koji je bio staaalno na raspolaganju i još uvijek nam pruža podršku. Samo naprijed, želimo vam puno puno uspjeha u radu! 💪
Sister Blister

Internet trgovina

Profesionalno ,brzo, odgovorno. Preporuka svima Tinako web design. Hvala Vam od srca.
Helena Omerdić

Internet stranica

Profesionalni i ažurni. Vrlo ugodna atmosfera u radu s njima. Konačni izgled stranice odličan!
Europool bazeni

Internet stranica